Pàgines

dilluns, 19 de març del 2012

Els espàrrecs



Espàrrecs nets i transparents

S'han de coure coberts amb un tovalló net, el qual absorbirà l'escuma que deixin anar.

Si vols que quedin ben blancs, afegeix a l'aigua de cocció el suc de mitja llimona.


Espàrrecs amb color

Quan els facis bullir, recorda que, un cop els treguis del foc, has de passar-los per aigua freda per tallar la cocció i perquè mantinguin el seu color verd.

Si els afegeixes una miqueteta de bicarbonat quan els poses a bullir, a part de mantenir la seva verdor, estaran deliciosos.


Espàrrecs menys amargs

Per aconseguir espàrrecs més suaus de sabor, evitar l'amargor i que posteriorment siguin més tendres a la planxa, només has de fer-los bullir 5 minuts en aigua amb sal, sucre i alguna herba aromàtica com la menta. Després del bull, s'escorren i es passen per la planxa ben calenta fins que es daurin.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada