Pàgines

dissabte, 17 de març del 2012

Els tomàquets



Per eliminar la pell del tomàquet de branca

Fes un tall en forma de creu a la base i escalda'l en aigua bullint durant 40 segons. 


Conserves amb tomàquet de pera

Introdueix-lo pelat, sencer o trossejat, en pots de vidre, prement-lo perquè no quedi aire. Afegeix-hi un parell de cullerades de suc de llimona, herbes aromàtiques i alls. Tapa'l i cou-lo en aigua bullint durant 45 minuts.


Pelar tomàquets perfectament

Fes una creu a la base dels tomàquets i escalda'ls durant uns segons; submergeix els tomàquets en aigua molt freda i després, podràs treure la pell sense cap problema.

També els pots posar al microones, fes-hi un tall en forma de creu a la base i posa'l a potència màxima 30 segons; podràs eliminar la pell amb molta facilitat.


Tomàquets amargs

Per evitar que els tomàquets fregits tinguin un sabor amarg, tira-hi una mica de sucre quan estiguin quasi fets.


Congelar els tomàquets

Si vols congelar tomàquets madurs, només has de posar-los en una bosseta especial per a congelar i quan vulguis utilitzar-los, els hauràs de posar sota el raig d'aigua freda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada