Pàgines

dimarts, 10 d’abril del 2012

Les pizzes



Una bona alternativa a la massa de pizza

Quan vulguis fer una pizza diferent i molt gustosa, en lloc d'utilitzar la massa de pizza que es ven congelada, compra baguets congelades per fer al forn. Deixa que es descongelin (amb una mitja hora n'hi haurà prou) i afegeix-hi els ingredients que més t'agradin, tal i com ho faries amb una massa de pizza normal, i posa-les a coure. Quedaran molt més esponjoses que amb la massa de pizza tradicional.


El toc mediterrani a la pizza


Tant si compres una pizza congelada, com si la fas tu mateixa, afegeix-hi sempre un raig d'oli d'oliva. Serà molt més gustosa.


Pizza esponjosa

Perquè la massa de pizza amb llevat quedi més suau i esponjosa, afegeix una cullerada de mel als ingredients.


Pizza cruixent

Quan preparis la massa de la pizza a casa, afegeix-l'hi un rajolí d'aigua amb gas o sifó. Quedarà més cruixent i saborosa.


Massa de pizza casolana

Barreja 500 g de farina amb sal i orenga. Afegeix mig got d'oli de gira-sol i un got i mig d'aigua on hagis dissolt 25 g de llevat premsat. Pasta-ho tot fins a tenir una massa homogènia i no molt dura, estira-la i deixa-la fermentar. Disposa damunt els ingredients que vulguis i posa-ho al forn a 200ºC durant 15 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada