Pàgines

dissabte, 9 de juny del 2012

Plantes beneficioses



Plantes d'interior amb beneficis

La falguera i la calathea són dues plantes que aguanten bé a l'interior i amb poca llum, i que tenen molts beneficis per a la llar. Per exemple, redueixen els nivells de diòxid de carboni, augmenten la humitat i disminueixen la quantitat de pols a casa en quasi un 20%.

El spathiphyllum o també conegut com a "lliri d'interior" o "bandera blanca", és una planta que precisa poques atencions i produeix una gran quantitat de flors. Prefereix un lloc amb llum moderada però sense sol directe. Estudis recents demostren que és la planta que més converteix el CO2 en oxigen, neutralitza les toxines i els gasos nocius, millora la humitat i crea una major qualitat de l'aire.


Spathiphyllum  
Un dels diferents tipus de Calathea 

















D'altres plantes com la bananera nana i l'anthurium filtren, a més del CO2, altres substàncies tòxiques de l'aire. Com més grans siguin les seves fulles, més filtraran l'aire. Per aquest motiu, s'han de mantenir lliures de pols. Són molt beneficioses per a gent amb al·lèrgies o problemes respiratoris, com l'asma.

Anthurium  
Bananera nana      








                          



També s'ha demostrat que els cactus absorbeixen la radiació a través de les seves punxes. Així doncs, va bé tenir-ne algun a la vora de l'ordinador, del microones o del televisor.







Plantes que ajuden a la conservació del medi ambient.

Les plantes aromàtiques ajuden a estalviar aigua, ja que precisen un reg escàs. Si afegim als testos una capa de boles d'argila o d'escorça de pi, l'estalvi d'aigua serà encara més gran, ja que la humitat romandrà més temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada