Pàgines

dissabte, 15 de març del 2014

Pollastre estofat amb verduretes

Ingredients (per a 4 persones): 1 pollastre tallat en vuitens - 200 g de pèsols - 200 g de patates - 12 cebetes petites - 4 pastanagues - 2 dents d'all - 1 pastilla de brou de pollastre - 4 cullerades de tomàquet fregit - 1 copeta de xerès sec - 1 ramet d'herbes (julivert, llorer i farigola) - farina - oli - sal - pebre - claus d'espècie.

Preparació: per començar, salpebrarem el pollastre i el fregirem amb una mica d'oli fins que estigui daurat. El traurem del foc i, en el mateix oli, hi ofegarem les cebetes i les pastanagues tallades a rodanxes. Quan haguem enrossit les verdures, hi posarem el pollastre una altra vegada, hi afegirem la pastilla de brou desfeta en mig litre d'aigua calenta, el tomàquet, el xerès, el ramet d'herbes, 2 claus i els alls, i ho courem a foc suau durant 1 hora, aproximadament. Uns 30 minuts abans d'acabar la cocció, hi posarem les patates pelades i trossejades i els pèsols, i ho rectificarem de sal.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada