Pàgines

dimarts, 20 de març del 2012

Les mongetes verdes i els pèsols



Eliminar els fils de les mongetes verdes

Dóna'ls-hi un bany en aigua bullint i d'aquesta manera podràs treure'ls fàcilment.


Mongetes tendres com l'aigua

Perquè les mongetes verdes quedin tendres i suaus, posa-les al foc amb aigua freda i sense sal. Quan estiguin a mig coure, sala-les i a l'últim moment, abans d'apagar-ho, afegeix una cullerada d'oli d'oliva.


Pèsols sense aigua

Si estan congelats, posa'ls al microones sense aigua, tapats, durant uns vuit minuts. Treu-los, remou-los i torna'ls a posar vuit minuts més a temperatura màxima.

Perquè els pèsols no perdin el seu color

Afegeix a l'aigua de cocció un terròs de sucre.


Quan compris pèsols frescos

Has de tenir en compte que, un cop desgranats, queden reduïts a una cinquena part del seu pes.

Comprova, també, que les beines siguin llises i brillants. Els pèsols han de ser tendres i poc farinosos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada