Si notes que l'aigua de l'aixeta té un gust desagradable, pots eliminar-lo omplint una ampolla, deixant-la a la nevera de peu unes 12 hores i el clor es quedarà al fons. La resta es podrà consumir sense problemes de mal gust.
Cafè amb gel
Si t'ha sobrat cafè, pots posar-lo a la glaçonera del congelador i podràs utilitzar-lo per preparar un cafè amb gel deliciós.
Conservar l'aroma del cafè
És preferible conservar-lo en el frigorífic ben tancat. Així aguantarà més temps amb tot el seu sabor.
Cafè diferent
Quan el cafè perdi aroma o et vingui de gust prendre-te'n un de diferent, afegeix al filtre de la cafetera, una mica de vainilla i mitja culleradeta de cacau en pols.
Café amb més sabor
Aconseguir que estigui molt aromatitzat és fàcil; abaixa el foc quan es comenci a omplir el contenidor de la cafetera. Quan estiguin les 3/4 parts, torna a apujar-lo. Remou-lo abans de servir-lo.
Te al seu punt
Perquè el te estigui al seu punt, és necessari deixar-lo reposar uns minuts abans de servir-lo i assaborir-lo.
Conservar sorbet amb alcohol
Per conservar sorbets amb alcohol al congelador, rebaixa la temperatura. A més graus, menys temperatura.
Refredar vi més aviat
Si necessites refredar ràpidament una ampolla de vi perquè se t'ha oblidat, posa l'ampolla en una xampanyera amb aigua, gel i sal.
Aprofita el vi que queda
Si t'ha sobrat una mica de vi d'una ampolla, posa'l en una glaçonera i congela'l. És igual si és negre o blanc, en tindràs de qualsevol d'ells per afegir als teus guisats.
Sangria al cava
A la sangria s'hi afegeix, a més de taronja, llimona i una mica d'alcohol al teu gust, el vi que és probablement l'ingredient principal. Fes-la més original substituint el vi per cava (el vi blanc).
La temperatura del cava
L'excés de fred pot alterar el seu sabor i matar-ne l'aroma, així que, per gaudir-ne al màxim, has de vigilar a quina temperatura el serveixes.
Cava obert amb bombolles
Si has obert una ampolla de cava i no has pogut acabar-la, conserva el seu sabor i les seves bombolles introduint una cullera de postre al coll de l'ampolla. També pots preparar uns glaçons de gel amb el líquid sobrant i utilitzar-los pel sorbet de llimona.
Refresc de camamilla
Macera durant 5 dies en un litre d'un bon vi blanc, flors de camamilla, una mica de pell de taronja amarga, molt de sucre i un got de rom. Quan l'hagis de servir, filtra'l i posa-hi gel.
Suc de poma
Per fer un suc de poma, utilitza les grogues, del tipus golden; perquè tingui millor sabor i color, afegeix maduixes o gerds.
Morta de set
Si estàs assedegada, posa unes gotes de vinagre en un got d'aigua i beu-te'l.
Beguda lleugera i refrescant
Per fer passar la set de manera agradable i sense guanyar cap kilo, anota: aigua gelada, suc de llimona i un pessic d'edulcorant.
Si t'ha sobrat cafè, pots posar-lo a la glaçonera del congelador i podràs utilitzar-lo per preparar un cafè amb gel deliciós.
Conservar l'aroma del cafè
És preferible conservar-lo en el frigorífic ben tancat. Així aguantarà més temps amb tot el seu sabor.
Cafè diferent
Quan el cafè perdi aroma o et vingui de gust prendre-te'n un de diferent, afegeix al filtre de la cafetera, una mica de vainilla i mitja culleradeta de cacau en pols.
Café amb més sabor
Aconseguir que estigui molt aromatitzat és fàcil; abaixa el foc quan es comenci a omplir el contenidor de la cafetera. Quan estiguin les 3/4 parts, torna a apujar-lo. Remou-lo abans de servir-lo.
Te al seu punt
Perquè el te estigui al seu punt, és necessari deixar-lo reposar uns minuts abans de servir-lo i assaborir-lo.
Conservar sorbet amb alcohol
Per conservar sorbets amb alcohol al congelador, rebaixa la temperatura. A més graus, menys temperatura.
Refredar vi més aviat
Si necessites refredar ràpidament una ampolla de vi perquè se t'ha oblidat, posa l'ampolla en una xampanyera amb aigua, gel i sal.
Aprofita el vi que queda
Si t'ha sobrat una mica de vi d'una ampolla, posa'l en una glaçonera i congela'l. És igual si és negre o blanc, en tindràs de qualsevol d'ells per afegir als teus guisats.
Sangria al cava
A la sangria s'hi afegeix, a més de taronja, llimona i una mica d'alcohol al teu gust, el vi que és probablement l'ingredient principal. Fes-la més original substituint el vi per cava (el vi blanc).
La temperatura del cava
L'excés de fred pot alterar el seu sabor i matar-ne l'aroma, així que, per gaudir-ne al màxim, has de vigilar a quina temperatura el serveixes.
- Els secs i bruts s'han de prendre entre 4ºC i 6ºC.
- Els semisecs i dolços, entre 2ºC i 4ºC.
Cava obert amb bombolles
Si has obert una ampolla de cava i no has pogut acabar-la, conserva el seu sabor i les seves bombolles introduint una cullera de postre al coll de l'ampolla. També pots preparar uns glaçons de gel amb el líquid sobrant i utilitzar-los pel sorbet de llimona.
Refresc de camamilla
Macera durant 5 dies en un litre d'un bon vi blanc, flors de camamilla, una mica de pell de taronja amarga, molt de sucre i un got de rom. Quan l'hagis de servir, filtra'l i posa-hi gel.
Suc de poma
Per fer un suc de poma, utilitza les grogues, del tipus golden; perquè tingui millor sabor i color, afegeix maduixes o gerds.
Morta de set
Si estàs assedegada, posa unes gotes de vinagre en un got d'aigua i beu-te'l.
Beguda lleugera i refrescant
Per fer passar la set de manera agradable i sense guanyar cap kilo, anota: aigua gelada, suc de llimona i un pessic d'edulcorant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada