Pàgines

dimarts, 10 d’abril del 2012

El formatge i el gratinat



Formatge més bo

El formatge té més bon gust si el treus de la nevera una hora abans de servir-lo i el deixes a temperatura ambient.


Formatge ressec

Si el formatge està ressec, posa'l durant uns minuts amb llet tèbia i et permetrà recuperar la seva frescor i tendresa.


Formatge sense floridura

Si guardes el formatge a la formatgera i vols evitar l'aparició de la floridura, introdueix dins de la formatgera un tovalló de paper, el qual aniràs canviant cada dos dies i s'encarregarà d'absorbir l'excés d'humitat evitant que ataqui als formatges.


Formatge blau massa fort

Quan et sembli que el formatge blau és massa fort per al teu gust, barreja'l amb mantega fins aconseguir el sabor desitjat.


Menys temps de gratinat

Si vols reduir el temps de gratinat d'un plat, només has de tirar unes gotes d'oli d'oliva per damunt del formatge ratllat i es daurarà abans.


Formatge amb pa ratllat

Quan es fa un plat gratinat s'ha de barrejar el formatge amb una mica de pa ratllat i així quedarà més cruixent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada