Pàgines

dissabte, 15 de març del 2014

Amanida d'estiu d'arròs

Ingredients (per a 4 persones): 2 tasses d'arròs - 1 llauna d'anxoves - 2 ous durs - 1 cullerada de tàperes - 1 llauna petita de pebrots vermells escalivats - 2 cullerades de tomàquet fregit - 1 fulla de llorer - 1 cullerada de vinagre - sal.

Preparació: posarem l'arròs en una olla amb aigua bullint amb sal i aromatitzada amb les fulles de llorer, i ho courem durant 16-18 minuts. L'escorrerem i el refrescarem sota l'aixeta. Tot seguit, tallarem els pebrots a tires i les anxoves per la meitat (guarda l'oli de les anxoves). Tallarem els ous durs en quarts. Barrejarem l'arròs amb l'oli de les anxoves, el tomàquet fregit i el vinagre, i ho disposarem tot en un bol o una enciamera. Col·locarem les tàperes a sobre, els pebrots, els ous durs i les anxoves, i ho servirem fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada