Pàgines

dissabte, 15 de març del 2014

Pollastre al curri

Ingredients (per a 4 persones): 1 pollastre tallat en vuitens - 100 ml (1/2 got) de nata líquida - 100 g de tomàquet fregit - 1 pastilla de brou de pollastre - 1 ceba - 1 poma - 1 cullerada de farina - 1 cullerada de curri en pols - 1 llimona - oli - sal - pebre.

Preparació: salpebrarem el pollastre i el daurarem amb una mica d'oli. El retirarem i, en el mateix oli, hi ofegarem la ceba picada i la poma tallada a tires fines. Quan la poma comenci a agafar color, hi afegirem el pollastre, la pastilla de brou desfeta en mig litre d'aigua calenta i el tomàquet, i ho deixarem coure a foc suau durant uns 15 minuts. Hi incorporarem la farina barrejada amb el curri i ho deixarem coure 30 minuts més. Rectificarem de sal i hi afegirem la nata i el suc de mitja llimona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada