Pàgines

dijous, 13 de març del 2014

Redots d'Horta de Sant Joan

Ingredients: 6 ous - 1 got d'oli d'oliva - 1 got de suc de taronja - 1 got de sucre - 1/2 got d'anís - ratlladura de 2 llimones - 32 g de llevat - farina i oli d'oliva per fregir.

Preparació: batrem els ous en un bol i hi afegirem el sucre, l'oli calent, el suc de taronja, l'anís i la ratlladura de llimona. Ho remenarem bé i després hi afegirem la farina de mica en mica. Ho anirem barrejant amb les mans però, abans de posar-la tota, hi afegirem el llevat. Quan la massa sigui homogènia, ho deixarem reposar a la nevera durant una hora, tapat amb un drap. Passat aquest temps, ens sucarem els dits amb oli i farem dues boletes de massa, les aixafarem l'una contra l'altra, farem un forat al mig amb el dit i les fregirem amb oli abundant. Un cop cuits, els posarem a sobre d'un paper absorbent i els ensucrarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada