Pàgines

dijous, 27 de març del 2014

Pizzes "panini" de pernil dolç


Aquestes pizzes les anomeno així perquè es fan amb pa congelat per coure. Els ingredients són orientatius, ja que a casa ens les mengem com a acompanyament i també depèn de la quantitat que us agradi posar-hi, per exemple, si us agrada més o menys el pebrot verd o el tomàquet, etc. Hem de tenir en compte que les baguettes s'han de deixar descongelar. Amb una hora abans de començar la preparació n'hi haurà prou.

Ingredients (per a 4 persones): 2 baguettes congelades per coure - 200 g de tomàquet triturat - mozzarella - pernil dolç a daus - 1/2 pebrot verd - 1/2 ceba petita - sal - orenga - oli d'oliva.

Preparació: en una paella petita sofregim la ceba ratllada en una mica d'oli d'oliva. Quan s'hagi enrossit, hi posem el tomàquet i una mica de sal, un polsim de bicarbonat per evitar l'amargor i un altre de sucre. Quan sigui cuit, el reservem.
Escalfem el forn a 220ºC amb l'opció de dalt i baix i amb la reixa a la posició central. Mentrestant, tallem les baguettes pel mig, les posem en una safata per a pizzes o a la safata del forn, les suquem amb el tomàquet fregit, hi afegim la mozzarella, els daus de pernil dolç, el pebrot verd tallat al vostre gust i una mica d'orenga.
Ho posem al forn i ho deixem coure uns 10-15 minuts, depenent de com us agradi que quedi de gratinat pel damunt. Ho emplatem i ho podem acompanyar amb una amanida i uns talls de pit de pollastre arrebossats.




1 comentari: