Pàgines

dijous, 23 de febrer del 2012

Calçat, cinturons i pameles



Calçat


Per a les sabates que estan extremadament brutes, prepara una barreja d'aigua amb un rajolí d'amoníac i frega la superfície amb una esponja humitejada amb aquest líquid. Després, deixa que s'eixuguin a l'ombra. 

Si les sabates t'estrenyen el peu, frega per dins i per fora amb un drap humitejat amb alcohol, per la zona que estreny i, amb la sabata encara humida d'alcohol, posa el peu perquè s'adapti a la seva forma.

Per treure la mala olor de les sabates, pots tenir-les tota la nit amb sorra per gats.

Si vols treure les rascades del calçat, posa pasta de dents a cada rascada i quan estigui seca, treu-la amb un drap.

Si vols evitar que se't deformin les sabates, posa-hi a la punta paper de diari. A més, absorbirà la humitat.

Per tenir les sabates ben lluents, frega-les amb una patata crua, llustra-les amb betum i, finalment, arruixa-les amb laca pel cabell. La brillantor durarà més. També pots fregar-les amb un cotó humitejat amb llet i després passar-hi un drap sec.

Si l'aigua del mar ha espatllat les teves sabates, aplica-hi una solució de dos cullerades d'alcohol de cremar i una de llet. Frega-ho bé, espera que s'eixuguin i neteja-les.

Si les teves bambes s'han tacat de greix, arruixa-les amb el producte per netejar el forn. Després, posa-les a la rentadora.

Per estovar la pell dura de les teves sabates noves, impregna un paper amb crema corporal i posa'l dins del calçat. Espera unes hores abans de treure'l.


Cinturons

Si els hi has de fer més forats, escalfa una agulla fina roent de fer mitja i punxa al punt on vulguis el forat; quedarà impecable.


Pameles

Perquè la teva pamela de palla quedi com nova, escampa-hi sal, humiteja-la amb un raspall de dents amb aigua i frega-la suaument. Després, deixa-la eixugar, sacseja-la bé i quedarà com si l'acabessis de comprar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada