Pàgines

dimecres, 29 de febrer del 2012

El coll


Contra la papada

De vegades, l'augment de pes fa que apareixi la indesitjable papada. Els exercicis poden ajudar-te a reduir-la. Prova a fer-te massatges amb les mans al coll cap a la barbeta mentre mous la mandíbula inferior de la boca cap endavant. Estira bé el coll com si intentessis atrapar el nas amb les dents. Tres sèries de vint repeticions cada dia i veuràs els resultats ràpidament.

Hi ha una loció natural d'excel·lents propietats reafirmants, especialment indicada per les zones que abans noten els efectes de la flacciditat, com la barbeta i el coll, la part interna dels braços, els pits i els glutis. Es prepara barrejant a parts iguals suc de meló amb vinagre de poma. Aplica-ho cada dia damunt de la pell amb un suau massatge ascendent.


Un coll més juvenil

És inevitable que, amb el pas del temps, vagin apareixent les arrugues pel nostre cos. El coll és una de les primeres zones on se solen presentar per l'envelliment. Per dissimular-les, frega't, un cop per setmana, nata fresca pel coll i per la part de l'escot.

També pots fer el següent exercici: estira el coll cap enrere unes quantes vegades; després, gira el cap cap a un costat i cap a l'altre. Repeteix-ho unes quantes vegades. Mantindràs els músculs en forma. A més, no t'oblidis d'hidratar-lo, pel matí i per la nit, amb una crema hidratant (pot ser la mateixa que utilitzes per la cara, si no en tens cap d'especial per al coll) mentre et fas un petit massatge.


Presumeix de coll

Comença per mantenir-lo net i hidratat; utilitza les mateixes cremes i mascaretes que fas servir per la cara. Fes una mica d'exercici:
  1.  Asseguda i amb el coll estirat, mira cap al sostre i un cop a cada espatlla, alternativament (10 vegades).
  2.  Mou el cap cap endavant i cap enrere, i d'un costat cap a l'altre (10 vegades).
  3.  Deixa caure el cap i rotar (5 vegades).
  4.  Aixeca les espatlles cap a les orelles i porta-les cap enrere (10 vegades).
  5.  Obre la boca fins que la mandíbula estigui completament oberta i torna a tancar-la (5 vegades).
  6.  Intenta treure la mandíbula inferior tot el que puguis i tornar-la al seu lloc (10 vegades).
  7.  Estirada a terra, aixeca el cap tot el que puguis, estirant el coll (5 vegades).

Coll i escot més ferms

Compra un meló que no sigui molt gran i talla'l per la meitat. Tritura una de les dues meitats, després de treure-li la pell. Procura que no quedi molt líquid. Aplica'l pel coll i l'escot i deixa'l actuar entre 15 i 20 minutos. Et pots posar una tovallola pel damunt. Al dia següent, veuràs quina pell més suau et queda, molt més jove i fina. Fins i tot pot corregir taques i pigues. Utilitza-ho 2 o 3 cops per setmana.

També pots elaborar pólvores d'arròs mòlt: posar tres cullerades soperes d'arròs en un molinet, moldre fins a deixar-les fetes pols i tirar-les en un recipient de vidre. Agafar un pinzell gros (dels que s'utilitzen per aplicar el coloret) i aplicar-ho sobre el coll i l'escot. Aquest remei és bo per relaxar i suavitzar tota classe de pells. Ho pots fer abans d'una cita o cada 2 dies. Deixa-ho empolvorat a la pell. No et passis amb les pólvores d'arròs, a veure si no et reconeixeran!

Pots utilitzar el fang, posant tres cullerades soperes d'argila verda en un recipient de vidre i afegir-hi, a poc a poc, aigua tèbia fins que l'argila es converteixi en una pasta. Després, posa-t'ho pel damunt del coll i de l'escot, i en qüestió de minuts, notaràs que la pell comença a estirar-se. Deixa-la posada 20 minuts. Ho pots fer dues vegades per setmana durant 15 dies; després, només un cop per setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada