Pàgines

dimarts, 28 de febrer del 2012

Els llavis i les dents


Llavis carnosos

Si vols que els teus llavis semblin més gruixuts i, al mateix temps, vols ressaltar el color que t'has posat després de pintar-los com sempre, aplica un to una mica més clar al centre del llavi inferior.

Si tens uns llavis prims i els vols tenir voluminosos, n'hi ha prou amb fregar-los suaument amb un raspall de dents, fent cercles, un cop per setmana, i després maquillar-los. 

També els pots fregar amb un cotó humitejat amb aigua calenta, la qual, a més de suavitzar les pelletes, farà que els teus llavis siguin més gruixuts. Després t'hi pots posar vaselina o qualsevol crema hidratant de la cara.


Llavis molt secs i esquerdats

Si vols evitar que els teus llavis es ressequin pel fred o se't tallin, prepara una mascareta casolana barrejant un iogurt natural amb el suc d'una llimona. Aplica-la cada nit amb l'ajuda d'un massatge suau i deixa-la actuar mitja hora. Esbandeix amb aigua tèbia i llestos.

També pots aplicar-hi mantega o oli d'oliva com si fos vaselina i aconseguiràs que estiguin suaus.

Una altra opció seria aplicar-hi oli de pericó amb la punta dels dits i fent un petit massatge. Alleujarà les molèsties.

Per la pell del voltant dels llavis, escampa diàriament una mica d'oli de roser mesquer, el qual té propietats regeneradores. Si trobes que és massa greixós, substitueix-lo per oli d'ametlles dolces, què s'absorbeix millor.

Un truc per hidratar-los mentre dorms és sucar-los amb una lleugera capa de mel abans d'anar-te'n al llit. Escampa-la bé perquè no quedi enganxosa.

Per mantenir-los hidratats també pots fregar-los amb un tros d'alvocat.

Si vols fer un protector de mantega de cacau, fon al bany maria 15 g de cera verge i afegeix 100 g de mantega de cacau, batent-ho bé fins que adquireixi una consistència homogènia. Aplica-ho en fred. Dóna lluentor als llavis.


Llavis de pel·lícula

El secret per tenir uns llavis glamurosos és aplicar primer lluentor de llavis i després posar una mica d'ombra d'ulls fosca, la mateixa que has utilitzat pels ulls.


Com pintar adequadament els llavis vermells

Primer, has de delinear-los amb un llapis neutre amb el qual definiràs una forma natural i els ompliràs amb el mateix llapis, creant una base pel pintallavis del color triat; després, amb un pinzell i la barra de llavis, pinta-te'ls. Perquè duri més, eixuga-te'ls amb un mocador de paper i repeteix l'aplicació, però només amb la barra.


Per tenir les dents ben blanques

Mulla un cotó amb aigua oxigenada i frega les dents. Això ho hauràs de repetir diversos dies i les dents quedaran blanques i brillants.

També pots raspallar-te les dents amb timó (també conegut com farigola), amb ratlladura de llimona o amb bicarbonat.

Per a mantenir-los nets, pots menjar pomes, les quals eliminen les restes del menjar. Les maduixes i les fulles de sàlvia són la solució perfecta per fer que les teves dents llueixin amb un blanc natural.


Dents més sanes

El llorer és un magnífic aliat de les dents, ja que ajuda a reforçar la capa d'esmalt dental. Només has de rentar bé una fulla d'aquesta planta i mastegar-la bé. Això sí, intenta no empassar-te la saliva per evitar problemes estomacals.


Per a la higiene bucodental

El suc de llimona és beneficiós en casos de gingivitis i pots utilitzar-lo per netejar-te les dents



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada