Pàgines

dimecres, 29 de febrer del 2012

Perfum, colònia i desodorant



Perfum durant més temps

Les pells greixoses retenen el perfum més temps que les seques. Per això, si t'apliques una capa fina de vaselina abans del perfum, mantindràs la seva olor sobre la pell durant més temps.

Si notes que el perfum s'evapora de seguida de la teva pell, per a què perduri més temps i deixi rastre per on passes, pulveritza sobre el cabell unes gotes de la teva fragància diluïdes en aigua. El cabell, a l'absorbir millor les olors, t'ajudarà a difondre l'aroma.


Perfum propi

Omple un got petit amb aigua de pluja, posa-hi unes gotetes de llimona i unes altres del perfum o la colònia que acostumes a utilitzar, afegeix-l'hi dos o tres pètals de rosa i llest.


Desodorant casolà

Si el teu desodorant habitual s'ha acabat, barreja pólvores de talc i bicarbonat a parts iguals i, amb un cotó, aplica-t'ho a les aixelles. A més de fer de desodorant, no irrita la pell i la deixa molt fina.

Una altra manera de tenir un desodorant casolà és friccionar les aixelles amb una gasa xopada amb vinagre de poma. Aquesta loció no produeix irritacions a la pell.


Un desodorant molt personal

Prepara un aroma especial i d'allò més personal per utilitzar-lo com desodorant corporal. Primer, busca una ampolleta o un envàs de vidre que tanqui bé, posa-hi 10 g d'extracte d'avellaner, 10 g de nou, 50 d'aigua de roses, 50 de lavanda i 50 de romaní. Barreja-ho bé, deixa-ho un parell de dies i prova'l.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada