Pàgines

divendres, 9 de març del 2012

Contra els quilos que et sobren



Locions anticel·lulítiques

Barreja dues tasses de cafè (no descafeïnat) amb mig flascó d'oli corporal del què utilitzes després de la dutxa. Quan surtis del bany i amb la pell encara humida, sacseja'l enèrgicament i aplica-te'l com fas sempre amb l'oli. Encara que no t'ho creguis, la cafeïna farà que tot el teu cos estigui encara més ferm i lliure de cel·lulitis.

Amb 6 cullerades d'oli de coco i 2 cullerades d'oli de llimona, més 1 de suc d'aranja, es pot aconseguir una mescla que s'aplica com un massatge per actuar directament sobre la cel·lulitis.

Prepara una barreja de mig got de suc d'aranja natural, mitja tassa d'oli de blat de moro i dues cullerades de timó (o farigola) sec triturat. Hauràs de fer-te un massatge sobre la zona amb cel·lulitis amb aquesta mescla pel matí i per la nit, i ser molt constant.

Els beneficis de l'aigua

Beu uns 2 litres d'aigua mineral diaris i substitueix les begudes a base de sucs i sucre per un bon got d'aigua. Farà treballar millor els ronyons i no emmagatzemaràs greix al cos.

L'aigua i els banys de mar combaten la cel·lulitis al trencar el desequilibri orgànic que suposa l'excés de greix subcutani. Però és necessari fer-ho habitualment, no només durant unes setmanes.

Sense panxa

Qui no ha somiat alguna vegada amb lluir un abdomen completament pla? Pren nota: les espatlles caigudes i l'esquena encorbada afavoreixen el bombament del ventre. Evita les llegums, la col i la ceba, ja que provoquen gasos i pren dutxes escoceses per enfortir la musculatura.

Si vols tenir l'abdomen pla, fes tots els dies abdominals (uns 300 serien els adequats), però no t'has de matar, sinó ser constant. Després, no t'oblidis de prendre en dejú i per la nit, un got d'aigua calenta amb civada (espesa, unes 4 cullerades). Al començament no t'agradarà massa, però després serà com prendre cereals. Quan facis exercici, posa't unes bosses de plàstic. Veuràs com sues en aquesta part del cos i només en una setmana baixaràs de talla.

També pots fer dutxes escoceses, alternant aigua calenta i freda. Són el millor que hi ha per reduir l'abdomen, sobretot si van acompanyades d'un massatge circular durant la dutxa.

Esprem el suc de dues tallades de meló i una poma (o una taronja). Frega't la mescla pel ventre una vegada al dia i deixa-ho reposar 20 minuts. Esbandeix-ho amb aigua tèbia i siguis constant. Aconseguiràs un ventre pla.

Evita lesions

Perquè l'exercici no et passi factura, tingues en compte els consells següents: has d'estirar i escalfar abans de començar; a més, ingereix aliments rics en potasi, com els plàtans, els dàtils, panses o figues per mantenir els nivells adequats en el teu organisme.

Banys d'heura

Són molt bons per endurir les zones afectades. A més, afavoreixen la circulació, per la qual cosa eviten que s'acumulin més toxines. N'hi ha prou amb fer una infusió amb 4 cullerades de fulles d'heura seques durant 15 minuts i afegir-la a l'aigua del bany.

Endureix els teus glutis

Per començar, hauràs de pujar l'equivalent a 20 pisos al dia. No t'oblidis de fer uns exercicis abans i després per no tenir agulletes el dia següent. Fes això, com a mínim, dos cops per setmana, i procura ser constant; sinó, no et servirà de res.

Recupera't dels excessos

Un bon truc de bellesa per cremar greix després d'uns dies de menjars abundants i exagerats, és barrejar una rodanxa de pinya amb mig cogombre i una mica de suc de llimona.  El sabor no serà el més agradable però dóna molts bons resultats. Si a més, vols marcar el ventre, col·loca gel en tota la zona.

També pots prendre't cada matí, en dejú, un suc d'aranja. T'ajudarà a cremar el greix ingerit el dia anterior i afavoriràs l'eliminació de líquids.

Suavitza les estries

Les estries es produeixen per un "trencament" de la pell i són una autèntica molèstia per a moltes dones. Però es poden atenuar amb mètodes naturals: l'oli d'ametlles aplicat després de la dutxa, l'oli de roser mesquer utilitzat una vegada al dia (abans d'anar-te'n a dormir) o el gel d'àloe vera són alguns dels mètodes més eficaços.

Dissimula els malucs

Pots triar entre:
-Faldilles de vol o amb la cintura ben marcada, que comencen el vol just a l'alçada del començament de la cama.
-Vestits com els dels anys 20, bombats fins als malucs i amb una faldilla no molt llarga just a partir d'aquest punt.
-Les bruses hippy amb texans i cinturó baix.
-Una mica de taló sempre t'anirà bé perquè les teves cames semblin molt més llargues.

Controla la teva gana

Hi ha estones en què sembla que t'agafi un atac de gana i et voldries menjar qualsevol cosa. Davant d'aquestes situacions, procura beure aigua mineral, begudes sense gas o refrescs que siguin baixos en calories. Intenta menjar aliments que t'omplin de seguida, com els espàrrecs, el tomàquet, els bolets, i fruites com les maduixes i el meló. També omplen els products rics en fibra.

Texans que t'afavoreixen

Si tens les cames grosses, et quedaràn millor els texans ajustats als malucs, però que no t'apretin excessivament; la cama ha d'estar solta, perquè et donarà forma i t'estilitzarà al mateix temps. Si és possible, tria un top amb una mica de volum i no molt apret i posa't unes sabates de taló.

Sí a la pinya

Has de convertir aquesta fruita en la teva aliada, ja que t'ajudarà a eliminar greixos i drena en profunditat. Pots prendre-la al natural (fresca o en llauna), en suc o en càpsules de fitoteràpia.

Aprima't d'una manera sana

Posa a bullir una ceba en dos gots d'aigua i deixa-ho al foc fins que el líquid quedi reduït a la meitat. Després, haurà de reposar tota la nit i pren-te'l el dia següent barrejat amb suc de limona tan bon punt et llevis.

Begudes contra la cel·lulitis

Una infusió a base de cons de llúpol aromatitzada amb una mica de menta, i una decoccio de romaní en pols (50 g en dos gots d'aigua) són dues begudes que t'ajudaran a aprimar-te. Has de beure'n dos gots fora de les menjades.

També pots barrejar una culleradeta de farigola, una d'alfàbrega i una de menta en una tetera. Aboca-hi aigua bullint, tapa-ho i deixa-ho en infusió durant 3 o 4 minuts. Cola-ho i serveix-ho.

El refresc que mata la gana

Ingredients: el suc d'una llima o de mitja llimona, unes fulles de menta, un got d'aigua amb gas, glaçons de gel, edulcorant artificial, sucre o mel.
Preparació: aboca el suc, la menta i l'edulcorant en el got d'una batedora i tritura-ho. Passa-ho a una copa, afegeix-l'hi els glaçons, l'aigua i remena-ho tot.
Tractament: beu el refresc a diari, a mig matí o a mitja tarda.
Sabies que...: la vitamina C d'aquest refresc activa la formació de colagen, retardant l'envelliment de la pell.

Consells contra l'obesitat

-Menja de tot però poc.
-Fes 5 menjades al dia.
-L'oli s'ha de fer servir per amanir, no per regar. Has de consumir un màxim de 3 cullerades d'oli d'oliva al dia.
-Millor una amanida que una pizza.
-Pocs dolços i moltes llegums i cereals.

El raïm negre crema els greixos que sobren

El raïm negre conté una substància anomenada resveratrol que evita l'oxidació del colesterol LDL, associada també amb la pèrdua de pes, ja que ajuda a anar reduint de manera natural les adipositats localitzades, en definitiva, el greix que s'acumula en determinades zones del nostre cos i que no ens agrada. Quan ho posis en pràctica i mengis raïm negre, recorda que ho has de fer amb la pell i les llavors.

Aprima't amb alga fucus

Els comprimits d'alga fucus són rics en una classe de fibra que augmenta la sensació de sacietat. Evita'ls en casos de trastons de tiroides i nerviosisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada