Pàgines

dissabte, 17 de març del 2012

Les albergínies



Albergínies amargues

Si no vols que un plat que preparis amb albergínies quedi amarg, posa-les durant un parell d'hores a remull amb aigua salada. 

També pots tallar-les en rodanxes gruixudes, tirar-hi sal gruixuda i regar-ho amb llet. Deixa-les reposar dues hores, escorre-les i eixuga-les amb un paper.


Albergínies amb massa oli

Quan fregeixes les albergínies, poden quedar molt esponjoses perquè absorbeixen molt oli; per evitar-ho, s'han de deixar durant uns minuts en un plat amb sal abans de començar a coure-les.


Albergínies i vitamines

Si vols arrebossar albergínies, no les pelis quan les tallis. Deixa-les en remull amb aigua salada durant una hora. Arrebossa-les amb la seva pell i fregeix-les. Així, aconseguiràs que perdin la seva amargor, però no totes les vitamines i la fibra que conté la seva pell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada