Pàgines

divendres, 2 de març del 2012

La depilació


Perquè duri més la depilació

Frega les cames amb el suc d'una llimona, un cop t'hagis acabat de depilar, i comprovaràs com el pèl triga més a sortir. 


Per calmar la pell irritada

Després de la depilació, aplica sobre la pell mitja llimona acabada de tallar. Milloraràs la permeabilitat capil·lar, desinfectaràs la zona i les rojors desapareixeran.

Si no vols que les teves cames s'irritin després de la depilació amb cera, pren una aspirina una hora abans de procedir a depilar-te. El "miracle" és probablement que la circulació millora i no s'altera tant la pell a l'aplicar la cera i l'estirada posterior.


Crema suavitzant casolana per després de depilar-se

És una crema que obtindràs fonent al bany maria 50 g de mantega de cacau amb 25 g de vaselina, unes gotes d'alcohol etílic i 50 g de llet d'ametlles. Deixa-ho refredar i aplica-ho sobre la pell, deixant que actuï durant 15 minuts.


Depilació amb cera

No utilitzis crema hidratant després de la dutxa perquè la cera no s'adherirà bé i això dificultarà l'extracció del pèl. El mateix passa si tens la pell greixosa. En aquest cas, aplica't una mica de pólvores de talc per ressecar-la lleugerament i que la depilació quedi perfecta.


Frena el creixement del pèl del bigoti

Aplica-hi argila verda per les nits. Posa-la a la zona del bigoti i deixa que s'assequi (20 o 25 minuts), i treu-la amb aigua. Amb aquest remei, el pèl anirà disminuint a poc a poc.

També pots fer-te massatges lleugers pel cutis, un cop per setmana, amb el suc d'una llimona acabada d'esprémer. Aquest remei t'ajudarà també a eliminar greix de la cara. Si tens la pell sensible, pot ser que es posi una mica vermella, però desapareixerà en pocs minuts.

Si el que passa és que no en tens massa, el millor que pots fer és dissimular-lo amb una mica de suc de llimona en un cotó i fregar-te'l per la zona dos cops al dia, una pel matí i l'altra per la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada