Pàgines

divendres, 2 de març del 2012

El bronzejat



Molta hidratació

Per allargar el bronzejat i evitar la descamació de la pell, la hidratació és bàsica i imprescindible, i encara més a l'estiu. No t'oblidis d'aplicar-te diàriament una crema o una loció corporal hidratant després de la dutxa, quan la pell encara estigui humida. Només són 5 minuts al dia i la teva pell estarà suau i elàstica.

Per les impureses de després de prendre el sol

Barreja una culleradeta de vinagre de sidra amb dues cullerades d'aigua destil·lada, remou bé i llestos. Aquest tònic restableix l'equilibri àcid de la pell.

Neteja el cutis després de prendre el sol

Barreja una tassa de llet amb el suc d'un cogombre petit. Deixa-ho reposar uns minuts i aplica-ho sobre la pell amb una tovalloleta suau.

Allargar el bronzejat

Prepara una infusió ben carregada i renta't la cara amb ella. Al ser astringent, és convenient que nodreixis la pell després amb llet hidratant, i més i tot si el teu cutis és més aviat sec.

Per la pell irritada després de prendre el sol

La calèndula és un remei excel·lent per fer baixar la irritació de la pell provocada per una al·lèrgia o per un excés de sol. Xopa diverses gases en una infusió d'aquesta planta, deixa-ho refredar i aplica-ho sobre la pell.

Excés d'autobronzejador

Si vols evitar que es concentri en zones rugoses, com genolls, turmells o colzes, fes-hi una passada molt lleugera o protegeix-les amb una capa fina de vaselina. L'autobronzejador quedarà uniforme.

Per prevenir que et pelis després de prendre el sol

Hidrata la teva pell constantment, abans, durant i després d'exposar-te al sol; prepara la teva pell amb un guant de crin i una mica d'oli de llavors de raïm (el pots trobar en herbolaris). Fes-te un massatge i veuràs com aquest any no se't pela la pell.

La dutxa facial

Estimula la circulació i resulta beneficiosa per les pells cansades de l'esforç de lluitar contra el sol i la calor. Mulla durant una bona estona tota la cara amb una dutxa.

Combatre la calor

Quan els termòmetres superen els 30ºC, el cos es resisteix i, mentre la pell es deshidrata, s'incrementa al màxim la producció de les glàndules sebàcies. Per combatre aquesta situació, el millor són les cremes lleugeres d'absorció ràpida, les bases de maquillatge resistents a l'aigua i a la suor i, per acabar amb les brillantors de la cara, les pólvores compactes matitzants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada