Pàgines

divendres, 9 de març del 2012

Una cara més bonica


Mascareta express

Si tens un compromís important i necessites lluir un bon aspecte immediatament, el millor és que tinguis a mà un pot de mel. Més barat que les cremes i fàcil d'aplicar, et donarà un aspecte radiant si et suques la cara i el coll amb mel amb una capa fina i ho deixes actuar 10 minuts com a mínim. Un cop passat aquest temps, treu-la amb molta aigua tèbia i el resultat serà espectacular.

Si el compromís pot esperar una mica, barreja una cullerada de mel, el rovell d'un ou i tres gotes d'oli d'oliva; quan ho tinguis preparat,
escampa-ho bé i deixa-ho pel rostre i pel coll durant uns 30 minuts.

Descans i relaxació per la teva cara

Posa unes gases o draps de lli en una mica d'aigua. Mulla'ls i, quasi sense treure l'aigua, posa-te'ls damunt la cara; no escalfis l'aigua. Deixa'ls uns 10 o 15 minuts i notaràs que la pell descansa i es relaxa. Després, renta't la cara amb sabó de calèndula.

Si fas cara de cansada, necessites una taronja, sis cullerades d'oli d'oliva i el rovell d'un ou; es prepara com si fos una maionesa, s'aplica amb un massatge per la cara i el coll, i estaràs perfecta.

Marca els teus pòmuls

Si vols ressaltar-los, utilitza un parell de bales (canicas en castellà). Posa-te-les al palmell de la mà i fes un massage amb elles per aquesta zona. Aquest exercici el pots fer per la nit, durant 5 o 6 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada