Pàgines

dijous, 15 de març del 2012

Els pits




Tònic pels pits

Barreja una cullerada de rom blanc i una altra de suc de llimona. Aplica-ho amb un massatge lleuger després d'una dutxa d'aigua freda, com un bon tònic.

L'escot que t'afavoreix

Si tens molt pit, tria els escots en forma de V; si el tens caigut, millor un escot quadrat.

Una talla més de pit

Si tens poc pit i vols que sembli que tens una talla més, posa't bruses i camises amb plecs, frunzits i volants.

Un pit ferm

Prepara una mascareta amb una cullerada de suc de llimona, una altra de rom i tres de clara d'ou. Barreja-les i aplica-t'ho tots els dies després de dutxar-te, evitant la zona dels mugrons, i deixa-la actuar durant 10 minuts.

Acostuma't a dutxar-te amb el raig d'aigua freda sobre el pit, al voltant del mugró, fent cercles. Fes exercicis amb peses i utilitza un sostenidor wonderbra.

Si els teus pits comencen a caure, hi ha un vell remei, molt cridaner i exagerat: el pernil amb cansalada.
T'has de posar unes quantes llenques fines a sota i a sobre del pit durant una hora. En aquest remei no semblen existir-hi principis actius o alguna explicació científica. Pot ser que sigui el greix del porc l'encarregada d'ajudar a hidratar-los i a donar-los esplendor.

L'oli de germen de blat també et pot ajudar a aixecar-los una mica. Només has de comprar-lo en una herboristeria (en un pot o en perles, i si només hi és en perles, punxa-les i treu l'oli de dins). Te l'has d'aplicar de forma circular i deixar-lo assecar sense posar-te res al damunt. Fes-ho per les nits i així no t'hauràs de posar el sostenidor de seguida. Amb dues o tres vegades a la setmana n'hi ha prou. I a més, si tens alguna taca o granet, notaràs que desapareix.

Pell ben suau

Fes-te un massatge de llet de civada després del bany.

També pots barrejar mig got d'aigua tèbia, 2 cullerades de mel i uns 50 g d'ametlles pelades i sense fregir, bat-ho tot molt bé fins a convertir-ho en una pasta homogènia. Aplica-t'ho als pits, deixant que actuï uns 30 minuts i neteja-ho amb aigua i sabó de glicerina. Pots fer-ho dos cops per setmana. Si deixes la pasta més gruixuda, et servirà d'exfoliant; si la deixes fina, suavitzarà la pell.

Per suavitzar la pell cremada pel sol

Només has de separar la clara del rovell d'un o dos ous i aplicar-te-la. Deixa-la assecar durant 30 minuts i treu-la amb aigua tèbia. N'hi ha prou amb dues o tres vegades a la setmana, però si fos necessari, pots posar-t'ho tots els dies.

Contra les estries dels pits

Les estries són molt difícils de corregir, però pots aconseguir dissimular-les posant en una glaçonera el suc d'una llimona acabada d'esprémer. Fica-ho al congelador i quan estigui fet gel, ho piques per a convertir-ho en granissat i fes-te massatges amb ell. A poc a poc notaràs que algunes d'aquestes estries van desapareixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada