Pàgines

divendres, 2 de març del 2012

El maquillatge



Economitza els teus productes

Perquè les cremes et durin més temps, només has d'escalfar-les una mica: aplica una petita quantitat del producte als palmells de les mans i frega'ls suaument l'un contra l'altre. Aplica el producte sobre la pell, així, la crema es fondrà ràpidament amb el teu cutis per la qual cosa en necessitaràs menys quantitat.

Maquillatge natural

Si tens una pell perfecta i vols donar-li un toc de naturalitat, aplica una gota de base de maquillatge a les zones que necessitin una mica de cobertura, i corrector a l'angle intern de les ulleres i a les aletes del nas; ressalta les pestanyes arrisant-les i donant-hi dues capes de rímel i aplica un coloret rosat o color préssec a les galtes. Pels llavis, una mica de gloss al centre, sense arribar a les puntes.

Maquillatge per més temps

Perquè el maquillatge et duri més temps, talla una llimona per la meitat i aplica una de les meitats damunt del rostre. Aconseguiràs una major fixació i no necessitaràs retocar-te.

També pots aplicar aigua mineral gelada amb un polvoritzador sobre el teu rostre, abans de maquillar-te, i esperar a que s'assequi. Després, maquilla't com sempre.

Com fixar els cosmètics

Un cop hagis estès la base de maquillatge amb una espongeta, empolvora't la cara amb una brotxa o un pinzell gruixut. Si veus que, passats uns minuts, tens brillantors, passa-hi un mocador de paper i retoca amb unes pólvores compactes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada