Pàgines

dilluns, 7 de maig del 2012

Afavorir la concentració i la memòria



Millora la teva capacitat de concentració i la memòria

  • Per començar, un bon esmorzar: comença el dia prenent un bol de llet de soja amb flocs de civada i de germen de blat, un suc de taronja i lecitina de soja en perles. La civada és rica en colina, un micronutrient implicat en la memorització, i la llet de soja reuneix quantitats suficients en fosfolípids essencials per aconseguir una major capacitat de concentració. El suc de taronja aporta vitamina C i el germen de blat, vitamina E.
  • Meló per als neurotransmissors: el meló és ric en vitamina B6 i intervé en la formació dels neurotransmissors. Has de prendre, com a mínim, dues tallades al dia, i no et preocupis de prendre-ho entre hores, quasi no té calories i sacia.
  • Gelea reial per a la memòria: compra-la en ampolles i beu-te'n una al dia. És suficient per als estudiants i per a totes aquelles persones que, degut a la seva feina, necessiten un complement per millorar la seva memòria i la seva atenció. Pren-la abans d'esmorzar.

La xocolata reforça la memòria

Una xocolata enriquida amb phosphatidylserine, un extracte natural de la lecitina de soja, augmenta la capacitat del cervell per recordar informació. Els efectes són visibles a les tres setmanes de consumir 300 g diaris del producte. PS Memorychip, elaborat per Chocolates Torras S.A. de venda en farmàcies.


Exercita el teu cervell

Hi ha activitats com llegir un llibre, fer passatemps, escriure un diari personal, fer trencaclosques o els jocs d'estratègia (ja siguin en format digital, com els jocs de consola, com els de sobretaula de tota la vida, com els escacs o el parxís) que ajuden a millorar la capacitat de memoritzar, de retenir la informació i de recordar.


Centra't en el que estàs fent

Moltes persones atribueixen la seva incapacitat per recordar certes coses al fet de "tenir massa coses al cap". De fet, no és ben bé que tinguin un problema de manca de memòria, sinó una falta de concentració en l'activitat que estan fent en aquell moment pel fet d'estar pensant en d'altres coses que han de fer en moments futurs. La solució és ben senzilla: centrar-se en el que s'està fent en aquell moment i oblidar-se del que s'hagi de fer més endavant. Com deia Scarlett O'Hara a Allò que el vent s'endugué: "ja ho pensaré demà".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada