Pàgines

diumenge, 13 de maig del 2012

El cor i l'aparell circulatori




El te, un bon escut protector del cor   

Les persones que prenen te de forma regular (tria el te desteïnat si tens la tensió alta) tenen menys risc de patir un atac de cor. El te prevé la formació de coàguls, una de les principals causes d'aturada cardíaca.


El salmó és un bon aliat per al cor

Gràcies als beneficis que els àcids omega-3 aporten al nostre organisme, uns 100 g de salmó contenen 2 g d'omega-3 que contribueixen a evitar el desequilibri alimentari que pot derivar en malalties cardiovasculars.


Cuida el teu cor

Si vols cuidar el teu cor, inclou les faves a la teva dieta, ja que contribueixen d'una manera natural a cuidar i mantenir un cor jove i sa.


Guanya salut amb 3 nous al dia

A més d'estar boníssimes, aquest petit gest disminueix el risc de patir diabetis de tipus 2 i mort per activitat coronària. Això sí, degut al seu alt contingut calòric s'han de controlar les quantitats perquè no afecti a la silueta.


Disminuir els nivells de greix a la sang

Si necessites disminuir el nivell de greix a la sang, pren salvat de civada, lecitina de soja i algues.


Remeis contra la hipertensió

Un remei molt natural per mantenir la tensió a ratlla, si pateixes problemes d'hipertensió moderada, és prendre tots els matins una infusió de fulles d'olivera. L'efecte vasodilatador d'aquesta planta controla que la tensió no pugi.

Substitueix el vinagre de les amanides per llimona o un rajolí de llima.


Mala circulació

Menja pa de sègol, el qual conté rutina, que fluïdifica la sang, disminueix la pressió arterial i enforteix els vasos sanguinis més fins. Treballa molt bé juntament amb la vitamina C, així doncs, menja'n amb suc de taronja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada