Pàgines

dimarts, 8 de maig del 2012

Les defenses i els antioxidants


Augmenta les teves defenses

Si tens les defenses baixes, pren equinàcia abans d'esmorzar. Afegeix 20 gotes d'aquest extracte a un suc de pastanaga. Com que no és res químic, el teu organisme absorbirà la quantitat que necessiti per pujar les defenses i la resta, l'eliminarà.


Si necessites un antioxidant

Un dels millors que existeix és el xampinyó, pel seu alt nivell de seleni.


Els beneficis de les pipes de gira-sol

Són una font òptima de nutrients vitals i de components fitoquímics. Estan carregades d'antioxidants, com vitamina E i àcids fenòlics, seleni i minerals com el ferro, el zinc, el coure i el magnesi, i d'àcids grassos insaturats que poden prevenir malalties del cor i certs tipus de càncer.


Si no et vols fer vella abans d'hora

Gaudeix aquest estiu de les sardines, contenen seleni i protegeixen el sistema immunològic, retardant l'envelliment.


El secret de la joventut: el tomàquet

El tomàquet s'ha d'incloure a la nostra dieta, sobretot a partir dels quaranta anys. És ric en licopè, un potent antioxidant que ens protegeix de l'acció negativa dels radicals lliures i manté la nostra pell jove durant més temps.


Massatges de drenatge

Els massatges que drenen i buiden glàndules i pell són altament beneficiosos a l'estiu. convé fer-se aquests massatges després de tot esforç, abans del sopar o bé a mitja tarda. Relaxen, activen la circulació i fan funcionar l'organisme amb més equilibri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada