Pàgines

dimarts, 22 de maig del 2012

Llums, làmpades, cables i interruptors



Canviar una bombeta

Pren precaucions abans de canviar les bombetes de casa teva embolicant-les amb un drap gruixut abans de manipular-les. També pots agafar-les amb un guant de forn. Evitaràs que es trenquin a bocins.


Desenroscar una bombeta

Després de tallar la corrent, protegeix les teves mans amb un guant gruixut, ja que et podries tallar a l'intentar treure la bombeta trencada. Amb l'ajuda d'unes tenalles trenca les restes de vidre que hi han quedat.


Bombetes lluents

Un cop fredes i lliures de pols, passa-hi un cotó impregnat amb alcohol de cremar.


Pantalles de tela

Si el teixit no es pot rentar, aspira-les amb la boqueta petita per treure'ls-hi la pols. Si estan molt brutes, repassa-les amb escuma seca per a tapisseries. Raspalla-les primer a contrapèl i després en sentit contrari. Si es poden rentar, frega-les amb un raspall humitejat amb aigua, sabó i amoníac suaument. Esbandeix i eixuga amb assecador.


Per no enlluernar als comensals

La làmpada del sostre que tens sobre la taula del menjador ha de quedar a 60-70 cm de distància.


Solucions per recollir els cables

Per al moble o la taula del televisor tens pinces que permeten unir fins a deu cables; utilitza regletes i recollidors de cables. Per l'ordinador són molt útils els organitzadors amb diversos ports: per a USB, carregadors de mòbil, de càmeres, etc. Si vols fixar-los a la paret, pots fer-ho introduint-los prèviament en canaletes o tubs flexibles o, sinó, directament a la paret amb brides o abraçadores.


Cables elèctrics en condicions


Per evitar que els cables s'emboliquin, quan els recullis al voltant de l'aparell, fes-ho un cop en un sentit i el següent en el sentit contrari.


Netejar interruptors

Per netejar els marcs dels interruptors, utilitza un pinzell fi que et permeti treure la pols de tots els raconets. Les taques les podràs treure amb una barreja d'aigua i rentavaixelles aplicada amb un bastonet de cotó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada