Pàgines

dimarts, 1 de maig del 2012

Llet i derivats



Llet enganxada

Perquè la llet no s'enganxi al fons del cassó quan l'escalfis, passa el cassó per sota del raig d'aigua freda, escorre'l però no l'assequis, i aboca-hi la llet a dins. No tindràs problemes. 


Llet cremada

Si se t'ha cremat la llet, per treure-li el mal gust, posa a bullir de nou la llet amb una mica de bicarbonat i el mal sabor desapareixerà completament.


Nata ben muntada

Si vols que et duri més temps muntada, afegeix a les clares una culleradeta de llevat en pols dissolt en dues cullerades d'aigua.


Nata muntada amb volum

Perquè la nata quedi muntada amb molt volum, tant la nata com el recipient en el qual l'has de preparar han d'estar ben freds. A més, perquè no es talli ni perdi el seu volum, has de batre sempre en la mateixa direcció.


Iogurt amb més sabor

Perquè el iogurt tingui més sabor, afegeix-l'hi melmelada.


Natilles amb grumolls

Si les natilles t'han quedat amb grumolls, quan les treguis del foc, passa-les per un colador abans d'afegir la mantega.


Flam sense saltar

Perquè el flam no salti mentre està al forn al bany maria, incorpora a l'aigua unes closques d'ou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada