Pàgines

dijous, 24 de maig del 2012

Eines, cargols i tirafons



Tisores esmolades    

Per esmolar unes tisores, frega-les enèrgicament contra la boca d'una ampolla, el peu d'una copa o el cul d'una tassa de porcellana. El resultat et sorprendrà.


Alicates a punt

Si no vols tenir problemes amb les alicates, les tenalles o les claus a l'hora d'obrir-les o tancar-les, introdueix-les en un got de vinagre durant tota la nit.


Pinces de fusta eternes

Arruixa-les amb aigua bullint abans d'estrenar-les. Notaràs com, per efecte de la calor, la fusta es contrau i s'endureix.


Cargols rebels

Per treure cargols que porten molt de temps incrustats, passa el soldador pel cap del cargol uns segons i al dilatar-se per l'escalfor, aconseguiràs extreure'ls sense dificultats.


Els cargols es podran treure més fàcilment si humiteges el seu cap amb aiguarràs i ho deixes actuar entre 5 i 10 minuts.


Cargolar un tirafons

Si has de cargolar un tirafons, fes que entri amb més facilitat amb l'ajuda d'una pastilla de sabó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada