Pàgines

dilluns, 28 de maig del 2012

Fes manualitats




Testos o portatestos amb un nou aspecte

Si vols que els teus testos o portatestos tinguin un aspecte envellit, el millor és el betum de Judea (el trobaràs en botigues de manualitats). S'aplica amb un pinzell. Si vols que siguin encara més originals, utilitza com a test una peixera i enganxa-hi a les parets el que se't passi pel cap: lluentons, botons, petxines, pedretes de colors, etc.


Un centre de taula original

Agafa pinyes, nous i cards i deixa'ls en un bany de lleixiu. El procés de decoloració per a cadascun d'ells és diferent. La pinya acostuma a necessitar dos dies en remull. En canvi, les nous només poques hores. Els cards s'hi han d'estar el temps necessari per aconseguir la tonalitat que desitgis.


Truc d'artista

Si has decidit guardar les manualitats que els teus fills han fet amb carbonet o llapissos de colors, aconseguiràs que la pintura es conservi millor pulveritzant-hi laca pel damunt.


Titelles casolanes

Agafa una bossa de paper, posa-la a l'inrevés, pinta-li una cara (els ulls poden ser botons i el cabell, llana) i posa-li la mà per dins per moure-la mentre parles.


Decorar amb roses   

Si revestim una esponja humida en forma de bola amb diferents tipus de roses, s'aconseguirà una composició ben original. Les tiges de les roses s'enrotllen amb un filferro i es claven a la bola sense deixar-hi cap buit. Aguantarà una setmana.


Una barra de cortines per penjar-hi mocadors i collarets

Si et ve de gust tenir a la vista els teus collarets i mocadors, talla una barra estreta de cortina i col·loca-la a la paret subjectant els extrems amb uns embellidors dels que es posen en aquestes barres. És una manera original de decorar la teva habitació i així tindràs sempre a mà els teus complements.


Gomes del cabell sempre a mà

Agafa un tub de paper de cuina i folra'l, per exemple, amb paper de vellut adhesiu amb el color que combini millor amb el teu bany i quedaran totes les gomes recollides i molt decoratiu.


Joguines sorolloses

Segur que els teus fills juguen amb camions, cotxes o altres objectes amb rodes de plàstic que sempre fan soroll. Per evitar-ho, embolica les rodes amb cinta de velcro i deixaran de fer soroll. Així els nens podran jugar tant com vulguin sense molestar a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada