Pàgines

dimecres, 9 de maig del 2012

El colesterol




Controla el nivell de colesterol
  • Oblida't dels fregits, els arrebossats i els greixos animals i substitueix la carn vermella i els embotits per peix o carn d'au; el formatge curat pel fresc baix en greix; la mantega per la margarina; els dolços refinats per les fruites, la mel i el muesli; la llet sencera per la desnatada.
  • Pren infusions d'escaiola en dejú: prepara-te'n una tots els matins fent bullir una cullerada d'escaiola per un got i mig d'aigua i deixa-la reposar. Fes-ho durant 15 dies seguits, descansa una setmana i repeteix-ho una altra quinzena.
  • Neteja el teu organisme amb card marià: aquesta planta té un principi actiu anomenat silimarina que t'ajudarà a equilibrar el teu nivell de colesterol. Pots trobar-la en qualsevol herboristeria en càpsules o herba. L'herba té efectes més immediats; prepara-la posant una cullerada sopera de la planta per cada got i mig d'aigua. Deixa-la reposar uns 3 minuts i beu-te-la. Una després de cada àpat.
  • Una cullerada de lecitina de soja abans de cada àpat ajuda a rebaixar el nivell de colesterol gràcies a els fosfolípids que conté. El fòsfor és un bon aliat si tens el colesterol alt.

Els beneficis dels omega-3


Els àcids grassos omega-3 proporcionen nombrosos beneficis al nostre organisme: ajuden a conservar la pell sana, disminueixen el colesterol i les patologies inflamatòries i redueixen el risc cardiovascular al 30%. El trobaràs bàsicament en olis vegetals, el peix blau i els fruits secs.


Els beneficis dels fruis secs

Els fruits secs no només contribueixen a reduir els nivells de colesterol, sinó que també contenen fibra: des del 3% de les pipes de gira-sol fins al 14% de les ametlles.


Rebaixa el teu colesterol amb api

Si el teu problema és el colesterol, pren-te un suc d'api fresc cada matí com a esmorzar i comprovaràs com al cap de poques setmanes el teu colesterol s'ha reduït considerablement.


Rebaixa els teus nivells de colesterol

Menja espàrrecs i t'ajudaran a eliminar-ne l'excés.


Nens amb colesterol

Si el teu fill té colesterol, elimina de la seva dieta els excessos de greix, rebosteria industrial i llaminadures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada