Pàgines

dijous, 10 de maig del 2012

Per respirar millor, contra els roncs i la sinusitis



Per respirar millor mentre dorms 

Si no disposes d'humidificador de cap tipus, apunta't aquest truc: en un mocador de paper, tira unes gotes d'essència d'eucaliptus i, amb una mica de cinta adhesiva, penja'l al capçal del llit de la persona afectada. Al cap d'uns minuts, notarà la milloria. Si es tracta d'un nen menor de 2 anys, has d'adquirir l'essència en una farmàcia i que sigui segura per a la seva edat (Sinus Ambientador), ja que d'altres poden ser perjudicials per a ell.


També pots fer bullir una olla amb aigua i fulles d'eucaliptus i posar-la prop del capçal, damunt d'una tauleta o d'un prestatge; els vapors t'ajudaran a respirar millor, però ves amb compte de no cremar-te.  


Sense roncs

Per deixar de roncar, pren una infusió de menta amb una mica de suc de llimona abans d'anar a dormir. Al cap d'una setmana, els roncs es reduiran i poden fins i tot acabar-se.


Per la sinusitis

Moltes vegades, el dolor que provoca aquesta infecció resulta insuportable. Un remei natural per alleujar els símptomes és fer bafs d'oli essencial de farigola. Aboca algunes gotes a l'aigua bullint o, si no disposes d'aquest oli, també pots afegir un grapat de fulles seques d'aquesta planta.

També pots fer bafs amb vapors de camamilla. La proporció adequada seria d'unes 4 cullerades de camamilla en un litre d'aigua, deixar-lo bullir i quan estigui bullint, apartar-lo del foc, posar la cara tan a prop com sigui possible, o també pots tapar-te el cap amb una tovallola per concentrar més el vapor, i aspirar molt profundament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada